Oktober actie!

Oktober actie!

Ontdek de Oktober actie bij Synpro!

Bij Synpro, uw specialist in ergonomisch kantoormeubilair, hebben we deze oktober een te gekke actie! Want we bieden een uitzonderlijke korting van 42% aan op de Konig en Neurath Jet 2 SP NPR bureaustoel. Dit is een unieke kans om uw kantoor om te toveren tot een ergonomisch paradijs.

Waarom de Jet 2 SP NPR?

De Konig en Neurath Jet 2 SP NPR is een topmodel uit Duitsland, perfect ontworpen om aan alle NPR-normen te voldoen. Dat betekent dat deze stoel niet alleen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet, maar ook een ongeƫvenaard comfort biedt. Bij Synpro, gevestigd in Limburg, begrijpen we hoe belangrijk een goede bureaustoel is voor de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers.

Wat is de aanbieding?

De normale prijs van de Jet 2 SP NPR bureaustoel is €729. Maar deze maand kunt u hem verkrijgen voor slechts €425 bij afhalen en €449 inclusief bezorging. Dit is een korting die u niet wilt missen!

Waarom kiezen voor Synpro?

Bij Synpro streven we ernaar om uw werkomgeving zo comfortabel en gezond mogelijk te maken. Onze missie is om een ergonomische en akoestische kantoorinrichting te creƫren die uw medewerkers helpt om productiever en tevredener te zijn. Wij bieden maatwerkoplossingen en werken alleen met producten van Europese topfabrikanten.

Mis deze kans niet!

Wacht niet langer! De oktober actie van Synpro is de ideale gelegenheid om te investeren in het welzijn van uw team. Neem vandaag nog contact met ons op via info@synpro.be of bel +32 89 51 88 92. Bezoek onze showroom op Zevenputtenstraat 20, 3690 Zutendaal en ontdek hoe wij uw kantoor kunnen transformeren.

Bestel hem hier!

Bestel hem hier!

Neem contact op met ons via deze link

Meest Recente Posts

In de kijker

Geluid in balans: hoe akoestiek bijdraagt aan productieve teams
Sta op voor je gezondheid: het voordeel van zit-sta bureaus
Synpro: waar persoonlijk advies en ergonomische expertise samenkomen

contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij verwerken uw vraag binnen 24 uur.

10+

Jaren ervaring

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!