Nieuws

Wondernemer

Afgelopen week kregen we het bezoek van 'Made In Limburg'. Koen Meyers gaf uitleg over de nieuwe trends op de werkplek. Het volledig artikel lees je hier.

Stilteplekken in Design

NET.WORK.PLACE LOUNGE-CHAIR onderscheiden met German Design Award 2016

De producent van kantoormeubilair König+Neurath uit Hessen is erin geslaagd het succes van het afgelopen jaar te herhalen en kreeg voor de NET.WORK.PLACE lounge chair de felbegeerde onderscheiding “eervolle vermelding” in de categorie Kantoor. 

Red Dot Design Award 2014 voor König+Neurath

Het werkpleksysteem TABLE.T en de ruimtelijke oplossing THINK.TANK wisten de designjury te overtuigen.

Een belangrijke reden voor de uitverkiezing van de sta-zit-werkplek TABLE.T was zijn heldere vormentaal en functionaliteit. De grondgedachte voor het dragende element is de symmetrische vleugelvorm van de traverse. Dit maakt een zeer verfijnde indruk en geeft de tafel toch een hoog draagvermogen en stabiliteit. Een meerdelig schuifblad zorgt voor een snelle toegang tot stroom- en datakabels, die worden weggewerkt in een stoffen zak. TABLE.T biedt maximale beenruimte en daarmee voldoende ruimte voor het eronder plaatsen van ladenblokken. TABLE.T valt op door stijlvolle materialen en oppervlakken en door de eenvoudig te bedienen techniek, of dat d.m.v. een handmatige hoogteverstelling of motorisch gebeurt. De beste bewegingsbevorderende oplossing voor een representatieve ambiance. De Red Dot Award betekent na de “Selection”-prijs bij de InteriorInnovation Award 2014 wederom een gerenommeerde designonderscheiding voor König + Neurath, en daar zijn we erg blij mee.

Mooi order voor Zutendaalse kantoorinrichter

Door Kurt Meers op 20 februari 2014

Synpro Technics, een KMO actief in kantoor, magazijn en werkplaatsinrichting uit Zutendaal, heeft een belangrijk order ontvangen van Heraeus Electro Nite. Het gloednieuwe kantoorgebouw van de Houthalense multinational moest multifunctioneel worden ingedeeld en aangekleed. “De uitdaging was om in een moderne en open structuur van staal, gladde beton en veel glas, een eigen werkplek te creëren voor 50 mensen, en tegelijk het groepswerk en gezamenlijk overleg mogelijk maken,” zegt Koen Meyers van Sypro. “De akoestiek en de esthetische aspecten waren bijkomende aandachtspunten voor onze klant, die met deze infrastructuur duidelijk wou investeren in het comfort en het welzijn van de medewerkers.” Synpro koos als oplossing onder meer voor flexibele schuifwanden en akoestische bekleding die aan de strengste normen voldoen. “Gezien de positieve reacties hebben we het er goed van af gebracht,” besluit Koen Meyers.