Over ons

Synpro Technics

Alles-omvattende gamma

Werkplaats-, magazijn-, kleedkamer- en kantoorinrichting: Wij zorgen voor een totaaloplossing voor uw bedrijf. Daar waar andere leveranciers gespecialiseerd zijn in ofwel kantoorinrichting, ofwel werkplaats- en magazijninrichting, kunnen wij u voor al deze segmenten samen een oplossing bieden. Synpro Technics is m.a.w. een one stop shop voor de volledige inrichting van uw bedrijf.

 

Wij maken gebruik van een projectmatige aanpak waarbij er samen met de klant naar een afdoende en kostenefficiënte oplossing gezocht wordt voor de gewenste inrichting op maat van uw bedrijf. Het inrichtingsproject wordt ter plaatse bij de klant opgemeten en besproken. Daarna wordt een ontwerp en offerte uitgewerkt op basis van uw specifieke wensen. Het inrichten van een bedrijfsruimte is meer dan alleen een inrichting leveren en installeren. Ook de juiste ergonomische instelling is van belang. Wij optimaliseren uw inrichting om de werkhouding van de medewerkers zo ergonomisch mogelijk te maken. Een correcte werkhouding voorkomt immers gezondheidsklachten en leidt tot betere prestaties. Samenwerking met topfabrikanten De fabrikanten waar wij mee samenwerken behoren tot de Europese top. Hierbij leveren deze bedrijven niet alleen hun producten maar geven ze ook de nodige logistieke ondersteuning. Het zijn stuk voor stuk grote, ervaren bedrijven die zichzelf al jaren bewijzen en waar men op kan bouwen.

Kostenefficiënte aanpak

Vandaag de dag is het van vitaal belang om zeer bewust met kosten om te gaan. We streven er dan ook naar om steeds zo kostenefficiënt mogelijk te werken. Daarom is het belangrijk dat de lijn tussen u als klant en de fabrikant zo kort mogelijk gehouden wordt, zonder onnodige tussenstappen. Op deze manier kunnen wij uw bedrijf een optimale prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Ook dit is een voorbeeld van hoe wij bij Synpro Technics u kunnen adviseren om uw bedrijfsinrichting zo efficiënt mogelijk te realiseren, van werkplaats tot kantoorruimte.

 

Bezoek ook onze webshop: www.synproshop24.be